Go Back
פסטרמה ביתית

פסטרמה ביתית מחזה עוף

מתכון: פסטרמה ביתית מחזה עוף

עדיין אין דירוגים
באדיבות: רמינה מוס

המצרכים

מצרכים

  • מה שאני עשיתי לכמות של 5 חזה עוף (קילו וחצי)
  • 5 כפות דבש
  • 3 כפות סויה (כי לא רציתי טעם חזק של סויה)
  • כף גדושה של חרדל
  • 3 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 4 שיני שום
  • כפית שמן זית
  • מעט גרידת לימון
  • 2 כפיות קורנפלור
  • ורבע כוס מים
  • [quads id=3]

אופן ההכנה

אופן הכנה 

  • את החזה עוף טובלים בתוך הרוטב (ממש לכמה דקות) ואז צורבים כל אחד במחבת גריל פסים רק בשביל ההשחמה!! זה לא צריך להיות מבושל אלא רק בשביל הצבע והפסים
  • אחר כך כל הרוטב שנשאר אני שופכת לתבנית ועל זה מסדרת את החזה עוף הצרוב שלי
  • לתנור 180 מעלות שחומם מראש ל40 דקות!! שימו לב שכבר אחריי חצי שעה תוציאו אחד מהחזה ותחתכו אותו לחצי ותראו האם הוא מוכן בפנים או לא...לפי זה תדעו כמה זמן להשאיר
  • שימו לב - אתן ממש יכולות לשחק עם הרוטב איך שבא לכן...תוסיפו מה שבא לכן וכמה שבא לכן הכי חשוב זה שהחזה עוף יהיה שחום ולא יבש בפנים.
  • [quads id=4]

הערות וטיפים

שאלות ותשובות

שאלה: נראה מעולה להכין מחזה עוף שלם או פרוס?
תשובה: אני מתכוונת לחזה עוף שמוכרים בסופר כבר בתוך קופסא עטופה..זה לא שניצל, פשוט חזה עוף רגיל.
שאלה: צריך לעטוף אותו עם נייר כסף או אפייה?
תשובה: לא לעטוף בשום דבר! פשוט ככה בתבנית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.