את החזה עוף טובלים בתוך הרוטב (ממש לכמה דקות) ואז צורבים כל אחד במחבת גריל פסים רק בשביל ההשחמה!! זה לא צריך להיות מבושל אלא רק בשביל הצבע והפסים
אחר כך כל הרוטב שנשאר אני שופכת לתבנית ועל זה מסדרת את החזה עוף הצרוב שלי
לתנור 180 מעלות שחומם מראש ל40 דקות!! שימו לב שכבר אחריי חצי שעה תוציאו אחד מהחזה ותחתכו אותו לחצי ותראו האם הוא מוכן בפנים או לא...לפי זה תדעו כמה זמן להשאיר
שימו לב - אתן ממש יכולות לשחק עם הרוטב איך שבא לכן...תוסיפו מה שבא לכן וכמה שבא לכן הכי חשוב זה שהחזה עוף יהיה שחום ולא יבש בפנים.
[quads id=4]