את החומוס של סנפרוסט שמים בקערה עם מים, משפשפים בין הידיים וכל הקליפות שצפות למעלה לזרוק ואז לסנן את החומוס.
את הירקות חותכים חתיכות גדולות כי טוחנים את המרק.
בסיר רחב וגדול נטגן את הבצל להזהבה, נוסיף את הבשר ונטגן עד שהבשר קיבל צבע מכל כיוון.
נוסיף את העצמות, חומוס, סלרי, גזר, דלעת ותפוחי האדמה, נוסיף ליטר וחצי מים ותבלינים, ונערבב. נכסה ונבשל על אש בינונית עד שהירקות והבשר רכים, לוקח בערך שעתיים.
כשהירקות והבשר רכים, נוציא את הבשר והעצמות מהסיר, ואת הירקות שבסיר נטחן היטב בבלנד או מוט בלנדר וזה גם הזמן לבדוק אם חסר מלח.
את הבשר נחתוך לקוביות בינוניות, ואז נחזיר את הבשר לסיר.
נוסיף כוסברה ופטרוזיליה ונבשל עוד רבע שעה מכוסה.