Go Back
פאי תפוחים פרווה

פאי תפוחים כמו במקדונלדס

קינוח נדיר ומדהים עם חווית טעמים עשירה במיוחד שבטח תרשים את כולם כבר מהביס הראשון.
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: לינדה לנגנר

ציוד

סיר לטיגון

המצרכים

  • 2 תפוחים ירוקים (קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
  • 3 כפות סוכר חום בהיר
  • ½ כפית קינמון טחון
  • ½ כפית אגוז מוסקט (טחון)
  • 1 חבילה ריבועי בצק עלים (מופשרים לפי ההוראות)

אופן ההכנה

  • בסיר נשים את התפוחים , הסוכר חום, הקינמון והאגוז מוסקט, ונערבב היטב ונבשל בערך למשך 10 דקות עד שהתפוחים מצטמצמים, נערבב במשך כל זמן הבישול, מכבים להבה ונותנים למילוי להתקרר.
  • מניחים בערך כף מלית במרכז כל ריבוע בצק (ללא הנוזלים), כל ריבוע מרטיבים עם מעט מים בשוליים, ומקפלים את הבצק לשניים על המלית ואז מהדקים היטב מסביב עם מזלג.
  • מעבירים למגש ומכניסים לרבע שעה למקרר, בינתיים מחממים סיר עם שמן עמוק וכשהשמן חם נטגן את הפאי על אש בינונית נמוכה עד הזהבה יפה משני הצדדים.
  • מוציאים על נייר סופג, ומגישים חם.
  • אם רוצים לאפות אז אפשר לחרוץ על כל פאי 2 חריצים קטנים בעזרת סכין חדה, מורחים ביצה טרופה, ומפזרים מעט סוכר חום ואופים ב-190 מעלות עד הזהבה יפה 35-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.