בסיר נשים את התפוחים , הסוכר חום, הקינמון והאגוז מוסקט, ונערבב היטב ונבשל בערך למשך 10 דקות עד שהתפוחים מצטמצמים, נערבב במשך כל זמן הבישול, מכבים להבה ונותנים למילוי להתקרר.
מניחים בערך כף מלית במרכז כל ריבוע בצק (ללא הנוזלים), כל ריבוע מרטיבים עם מעט מים בשוליים, ומקפלים את הבצק לשניים על המלית ואז מהדקים היטב מסביב עם מזלג.
מעבירים למגש ומכניסים לרבע שעה למקרר, בינתיים מחממים סיר עם שמן עמוק וכשהשמן חם נטגן את הפאי על אש בינונית נמוכה עד הזהבה יפה משני הצדדים.
מוציאים על נייר סופג, ומגישים חם.
אם רוצים לאפות אז אפשר לחרוץ על כל פאי 2 חריצים קטנים בעזרת סכין חדה, מורחים ביצה טרופה, ומפזרים מעט סוכר חום ואופים ב-190 מעלות עד הזהבה יפה 35-40 דקות.