בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים את כל החומרים יחד עד שמקבלים בצק רך ונעים
נניח את הבצק עטוף בניילון למנוחה על השיש במשך חצי שעה בערך.
לאחר מכן נחלק את הבצק ל-3 כדורים, ועל משטח מקומח נרדד את הבצק לעלה דק.
החתוך לרצועות לאורך בעובי של 3-4 ס"מ. מלפפים את הרצועה סביב הקונוס מתכת. מתחילים ללפף מהחלק החד כלפי מטה ומשאירים חצי ס"מ לפני הסוף.
שומרים על הידוק של הבצק. נחמם שמן בסיר עמוק, ונטגן עד להזהבה. נניח על נייר סופג ונוציא את הקונוסים בזהירות.
אפשר למלות בקצפת, אגוזים מקורמלים, תפוחים מקורמלים, וכל מה שאוהבים.