Go Back
ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים

ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים

מעדן מדהים לחג שתמיד יפתיע את כולם בחווית טעמים מענגת בכל ביס מחדש.
ציון 4.65 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: אודליה קוביחמי

ציוד

סיר טיגון
Advertisements

המצרכים

  • ½ קילו תגמיש (של תמי)
  • 1 כף שמרים
  • 3 כוסות מים
  • 2 כפות סוכר
  • ¼ כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית מלח
Advertisements

אופן ההכנה

  • שמים את כל המרכיבים במיקסר למשך לפחות 5 עד 7 דקות.
  • לאחר מכן שמים להתפתח של שעה וחצי בערך.
  • מוציאים מעט אוויר מהבצק, ואז לפני שמטגנים שמים קערית עם מעט שמן ומורחים על הידיים.
  • לוקחים עיגול בצק ומכדררים אותו ועושים חור באמצע וישר לשמן החם. לא צריך לכדרר לפני, ישר תוך כדי ההכנה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.