מגרדים בפומפייה על הצד הגס את תפוחי האדמה והבצלים.
מכניסים את תערובת תפוחי האדמה והבצלים לשקית ניילון למקרר למשך שעה וחצי.
לאחר מכן, מוציאים את תערובת תפוחי האדמה לקערה, וממלאים במים עד כיסוי ומשרים 10 דקות.
לאחר 10 דקות במים, מוציאים את תערובת תפוחי האדמה למסננת, סוחטים היטב היטב בעזרת הידיים מעודפי המים (מומלץ לחזור על פעולת הסחיטה פעמיים) ומעבירים לקערה.
מוסיפים ביצים, קמח, מלח, פלפל שחור, ומערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
נחמם שמן במחבת טיגון, על להבה בינונית - גבוהה.
ליצור לביבות, נרים בעזרת כף בכל פעם מעט מהתערובת ונוריד לתוך השמן, נטגן בכל סבב 5 לביבות, 4 דקות מכל צד עד להשחמה, נוציא לתוך צלחת מרופדת בנייר אפייה .
נגיש לצד שמנת חמוצה וזוללים.