מערבלים את כל המרכיבים לבצק עם וו גיטרה במיקסר. לאט לאט מוסיפים עוד כ-50 גרם מי סודה, כדי שהבלילה תהיה כמו מרקם של פנקייק אבל טיפה טיפה יותר דלילה.
מכסים במגבת ונותנים מנוחה של כרבע שעה
לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף עם צנתר קטן או מעבירים לבקבוק לחיץ (כמו אלה ששמים בהם טחינה בפלאפליות), ומזלפים מעל השמן בצורה סיבובית.
לאחר הטיגון יש לטבול בסירופ סוכר
להכנת סירופ סוכר - בסיר יש לבשל 1 וחצי כוסות מים עם 2 כוסות סוכר וכף של מיץ לימון. מבשלים למשך 40 דקות בערך.
שימו לב שאת הסירופ יש לבשל לפני שאנחנו מטגנים את הזנגולות.