Go Back
סופגניות מהירות

סופגניות מהירות ללא גלוטן

טעם מטריף בקלי קלות
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: מרי בן הרוש

המצרכים

  • 350 גרם קמח (תמי כתום בלבד)
  • 15 גרם אבקת אפיה (שקית אבקת אפיה ועוד כפית)
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 פקק רום (לא לוותר)
  • קורט מלח
  • 2 גביעי אשל (או שמנת חמוצה)
  • 2 ביצים L

אופן ההכנה

  • בקערה עם המקצף מקציפים 2 ביצים מידה לארג' עם סוכר וניל והסוכר וגם 1 פקק תמצית רום.
  • תוך כדי הקצפה מוסיפים גביע אשל (200 גרם ) וגביע שמנת חמוצה (ניתן לשים גם 2 גבעי אשל או 2 גביעי שמנת )
  • לאחר מכן מוסיפים את קערת הקמח שמעורבב עם אבקת אפיה ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • לטיגון - שמים בסיר קטן שמן חצי גובה הסיר לטמפ' של 165 מעלות (בערך 5 ס"מ)
  • מרימים עם כפית של הגלידה מהבלילה ומורידים לתוך השמן. לא מטגנים יותר מ-4 סופגניות כל נגלה.
  • אפשר גם לטגן בצורת צו'רוס פשוט מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים ישירות לתוך השמן רצועות כמו צ'ורוס. אפשר גם בצורת דונאטס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.