חותכים את השומר לרבעים ושוטפים היטב.
מטגנים בסיר בצל גדול עם 5 כפות שמן ואז מוסיפים את השומר ושמים 2 כוסות מים שרתחו המים בסיר.
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, כפית כורכום, כף פפריקה, סלרי עלים קצוצים, מעט כוסברה קצוצה, וסוחטים חצי לימון מעל. נבשל למשך כ-10 דקות.
את הפרגיות משרים 15 דקות ברבע כוס צ'ילי מהבקבוק עם 3 כפות סויה וכף שמן שומשום.
מוסיפים לסיר אחרי 10 דקות לבישול. בעזרת כף מכסים מרוטב בסיר על הפרגיות.
מכסים את הסיר לעוד 10 דקות ואז מכבים. לא לייבש זה אמור לצאת עסיסי אם חסר נוזלים מוסיפים מעט שישאר רוטב בסיר.