מכניסים לקערה את כל המרכיבים, וללוש עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים בצד למשך חצי שעה בערך, ואז נלוש ואז שוב מנוחה.
לאחר מכן קורצים לחתיכות קטנות ומגלגלים לגלילים באורך של 10 ס"מ.
משטחים מעט לרוחב כ-3 ס"מ, ומחוררים 3 חורים לאורך המחרוגה.
מטגנים בשמן עמוק כמו ספינג'.
לסירופ - מכניסים את הכל לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים את הסירופ על להבה נמוכה עד הזהבה וצמיגות קלה.
טובלים את המחרוגות בדבש או מפזרים מעל אבקת סוכר.
אפשר גם לקשט עם מזרה סוכריות צבעוניות.