בקערת מיקסר מערבבים את כל החומרים היבשים חוץ מהמלח.
מתחילים להוסיף ביצים, שמנת חמוצה ואת השמנת מתוקה בהדרגה לאחר ערבוב של 3 דקות
מוסיפים את המלח ומערבבים בערבול בינוני עוד 3 דקות בערך.
מתפיחים להכפלת נפח
לאחר מכן מרדדים לעובי בצק של כ-1 ס"מ ואז קורצים עיגולים ובאמצע עיגול קטן.
מניחים שוב להתפחה עד להכפלת הנפח.
מחממים שמן לטמפרטורה של 170 מעלות ומטגנים. מהכדורים הקטנים אפשר להכין מיני סופגניות
לבזוק אבקת סוכר.
לציפוי - מחממים על הגז עד רתיחה 150 גרם שוקולד לבן וחצי קופסא שמנת מתוקה ומקררים
כך גם לעשות עם שוקולד חלב ולקרר
לאחר שהדונאטס התקררו לקשט