Go Back
+ servings
ספינג' חלבי

ספינג' חלבי בטעם מיוחד

טעם עשיר במרקם מטריף
ציון 4.50 על ידי 22 דירוגים
כמות 17 יחידות
באדיבות: אתי ממן

המצרכים

  • 800 גרם קמח
  • 2 כפות שמרים
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 ביצים L
  • 100 גרם חמאה (רכה)
  • 2 כוסות חלב (פושר)
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר ואז מוסיפים את הביצים, חמאה, חלב, ומערבלים עד שמקבלים בצק רך וגמיש. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
  • שמים להתפחה של חצי שעה.
  • מחלקים את הבצק ל-17 חלקים שווים, ויוצרים כדור מכל חלק של הבצק.
  • מניחים על נייר אפייה ומכסים עם מגבת ושמים להתפחה נוספת של 10 דקות.
  • מגלגלים כל כדור לצורת נקניק ארוך ואז מגלגלים לחישוק ומתפיחים שוב למשך 15 דקות.
  • מטגנים בשמן עמוק ומגלגלים בסוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.