בקערה מערבבים את הקמח עם השמרים ואז מוסיפים חצי מכמות השמן, סוכר, ומים ומתחילים להוסיף מיץ תפוזים. חשוב להוסיף בהדרגה עד שהקערה נקייה מקמח.
ללוש למשך חמש דקות ואז מוסיפים את שארית השמן.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח היטב (רבע כוס קמח) וללוש ביד טוב טוב עד לקבלת בצק רך ונעים.
מחלקים את הבצק לכדורים שווים. יוצרים צורת לחמניה ומניחים בתבנית התנור מרופדת בנייר אפיה.
מחממים תנור על 200 מעלות טורבו. מברישים כל לחמניה בשמן זית וממתינים 5 דקות ואז מברישים בביצה טרופה.
מפזרים שומשום ואופים למשך עשרים דקות או עד שהלחמניות חומות.
אחרי האפיה מכסים במגבת נקיה.
כמות הנוזלים במתכון לא מדוייקת ולכן חשוב להוסיף בהדרגה. אין ריח או טעם של שמרים אחרי האפיה.