במיקסר שמים את כל החומרים יחד וללוש למשך 7 דקות בערך. הבצק יוצא מעט דליל, לא לחשוש.
מקמחים מעט מעל ומכסים להתפחה של שעה, מורידים אוויר ומתפיחים עוד חצי שעה.
את הבצק נפרוס על שולחן מקומח ומתחיל לקפל אותו עד לקבלת בצק נוח לרידוד (כל הזמן לקמח מעל)
נפתח לעלה בעובי 2 ס"מ, תמיד לקמח משטח וגם מעל העלה.
לקרוץ עיגולים או פרחים, מניחים במגש מקומח ונותנים להן לתפוח עוד 15 דקות.
מטגנים בשמן בינוני וחם, מכסים עם המכסה לדקה עד שהם מתנפחות ואז מסירים מכסה והופכים לצד השני, והפעם, ללא מכסה.
טובלים בסוכר או מזריקים ריבה מהולה במעט מים חמים, או אבקת סוכר.