Go Back
מרק סולת ושום

מרק סולת ושום אנטיביוטי

חווית טעמים מענגת ביותר
ציון 4.53 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: דליה בן חמו
Advertisements

המצרכים

  • 2-3 שיני שום
  • ½ כף שמן זית
  • 7-8 ספלים מים רותחים
  • 1-2 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • מעט כורכום
  • 1 ½ כוסות סולת
  • ½ חבילה כוסברה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מטגנים את שיני השום הכתושים עם חצי כף שמן זית, ואז מוסיפים מים רתוחים (או מים מהברז ומביאים לרתיחה).
  • מוסיפים למים ½ כפית מלח עם מעט פלפל שחור ומעט כורכום, ולתוך מים שופכים בתנועה סיבובית את הסולת. חשוב לערבב היטב כאשר מוסיפים את הסולת אחרת יווצר גוש. אם נהיה סמיך ניתן לדלל במים חמים.
  • מוסיפים למרק חצי חבילה כוסברה ומבשלים על הגז כרבע שעה עד ל-20 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.