Go Back
לביבות כרובית

לביבות כרובית מ-3 מרכיבים

מרקם חלומי עם טעם משגע
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
באדיבות: לינדה לגנואר

המצרכים

  • 1 שקית כרובית קפואה "סנפרוסט" (800 גרם)
  • 2 כוסות פירורי לחם (להתחיל עם כוס, הסבר במתכון עצמו)
  • 4 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • קצת כרכום (לצבע)

אופן ההכנה

  • מבשלים את הכרובית לפי ההוראות שעל השקית, מסננים, מצננים מעט וקוצצים קטן או טוחנים בפולסים במעבד מזון.
  • מערבבים את הכרובית עם שאר המצרכים לעיסה אחידה (את הפירורי לחם מוסיפים בהדרגה, מערבבים כל פעם שמוסיפים קצת, עד שמגיעים לתערובת מוצקה מעט) מניילנים את הקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • בידיים רטובות מעט, יוצרים לביבות מעט שטוחות ומטגנים בשמן חם (לא עמוק) עד הזהבה יפה משני הצדדים ואז מוציאים על נייר סופג, טעים קר, טעים חם.
  • אפשר להוסיף לתערובת, אחת או כמה מההצעות לשידרוג הלביבות - מרק עוף, פפריקה מתוקה, מעט כמון, בצל קטן קצוץ דק או מגורד, בצל מטוגן, גזר מגורר, שום כתוש, גבינה מגוררת, פטרוזיליה קצוצה.
  • אפשר גם לאפות את הלביבות, תנור חם ונייר אפייה משומן מעט עד הזהבה משני הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.