Go Back
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה צבעוניים

מדהימות ומהממות בטעם מושלם
עדיין אין דירוגים
באדיבות: זיוה כהן

המצרכים

  • 4 יחידות תפוח אדמה (לבן)
  • 4 יחידות תפוח אדמה (סגול)
  • 1 בטטה כתומה (גדולה)
  • 1 בצל (גדול)
  • 4 ביצים
  • 4 כפות גדושות קמח
  • מלח
  • שמן קנולה (לטיגון)

אופן ההכנה

  • מגררים במגררת גסה או במעבד מזון עם דיסקית את כל הירקות ואז מניחים במסננת ומפזרים מלח וממתינים 10 דקות להגרת נוזלים.
  • לאחר מכן סוחטים היטב ומעבירים לקערה ומערבבים עם ביצים וקמח. בודקים טעמים ומתקנים תיבול.
  • מחממים שמן בסיר שטוח ויוצרים קציצות ומטגנים.
  • הכי טעים להגיש עם דיפ תערובת גבינה לבנה, שמנת חמוצה ועירית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.