Go Back
לביבות כרישה

לביבות כרישה עם תפו"א (פרסה)

קריספיות מושלמת עם טעם נדיר
ציון 4.80 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: דורית אלישע

המצרכים

  • 2 גבעול פרסה
  • 2 תפו"א
  • 2 ביצים
  • 2-3 כפות קמח מצה
  • ½ כוס שמן קנולה (לטיגון)
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • שוטפים היטב את הפרסה החתוכה ומרתיחים במים למשך 10 דקות.
  • לאחר מכן קוצצים דק.
  • מבשלים את התפו"א עם הקליפה בישול מלא ואז מקלפים ומועכים ומוסיפים את הפרסה.
  • מוסיפים את הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצרים קציצות ומטגנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.