בקערה מניחים 100 גרם חמאה מומסת עם חצי כוס סוכר, ביצה אחת, 2 חלמונים, כוס וחצי קורנפלור, חצי כוס קמח, ושקית אבקת אפיה ומערבבים היטב.
משמנים תבנית 24 ושופכים את הבלילה לתבנית. מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 20 דקות.
שהעוגה יוצאת מורחים מעל חצי צנצנת ריבת חלב ומפזרים שתי כפות קוקוס.
נותנים לעוגה להתקרר היטב ובינתיים מקציפים 3 שמנת מתוקה עם כוס חלב וחבילה של אינסטנט פודינג.
ממיסים 200 גרם שוקולד לבן עם רבע כוס חלב, ומוסיפים לתערובת הקצפת של השמנת המתוקה ומערבבים בעדינות. מוסיפים גם כוס קוקוס ואז מורחים מעל לעוגה.
ממיסים חצי צנצנת ריבת חלב עם שתי כפות חלב במיקרו ושופכים מעל העוגה. מפזרים מעל קוקוס.
מומלץ לאכול יום אחרי גם!