חותכים כל חציל לאורך ומניחים בתבנית עם נייר אפייה, ומורחים מעל בשמן זית ומעט מלח.
מכניסים לתנור על חום של 200 מעלות עד להשחמה יפה.
בינתיים חותכים את הגמבה ופטריות לקוביות, קוצצים את העגבניות, כוסברה, בצל ירוק וסגול, ומערבבים. מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל.
לאחר שמוציאים את החצילים מהתנור, עושים גומה עם המזלג בעדינות, ומוסיפים את הירקות.
מזלפים מעל מעט שמן זית ומלח גס, ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 20 דקות.
בסיום אפשר להוסיף טחינה מעל.