Go Back
סירות חצילים

סירות חצילים בתנור עם ירקות

חווית טעמים מענגת ומהממת
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: מלי מלכה
Advertisements

המצרכים

  • 2 חצילים
  • 1 גמבה
  • פטריות
  • 2 עגבניות קצוצות
  • כוסברה
  • 1 בצל ירוק
  • 1 בצל סגול
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
Advertisements

אופן ההכנה

  • חותכים כל חציל לאורך ומניחים בתבנית עם נייר אפייה, ומורחים מעל בשמן זית ומעט מלח.
  • מכניסים לתנור על חום של 200 מעלות עד להשחמה יפה.
  • בינתיים חותכים את הגמבה ופטריות לקוביות, קוצצים את העגבניות, כוסברה, בצל ירוק וסגול, ומערבבים. מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל.
  • לאחר שמוציאים את החצילים מהתנור, עושים גומה עם המזלג בעדינות, ומוסיפים את הירקות.
  • מזלפים מעל מעט שמן זית ומלח גס, ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 20 דקות.
  • בסיום אפשר להוסיף טחינה מעל.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.