מחממים תנור ל-170 מעלות.
נתחיל עם שכבת הבסיס - ממיסים את השוקולד במיקרו ומניחים בצד לצינון.
מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף רך אך יציב, מוסיפים את החלמונים בתנועות עטיפה ואז את האינסטנט שוקולד ולבסוף את השוקולד מריר.
נשטח את הבלילה על תבנית מלבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה שעליו יש לרסס שמן.
אופים כ-20 דק עד שסכין הננעץ בעוגה יוצא יבש לחלוטין. מצננים.
לשכבת הקוקוס - בקערה גדולה ממיסים חמאה ומוסיפים את הקוקוס והחלב המרוכז והקרם קוקוס ומערבבים היטב.
מוסיפים את התמצית וניל וקורט המלח. אם אתם רוצים להכין את כדורי הקוקוס אז מפרישים ¾ כוס מהכמות ומניחים בצד.
לקרם קוקוס: בקערת מיקסר שמים את השמנת מתוקה, סוכר וניל, וחלב הקוקוס, ומקציפים למרקם של לבן. מוסיפים את האינסטנט פודינג ומקציפים עד לקרם יציב.
לגנאש שוקולד - מרתיחים את השמנת, ואז מוסיפים את השוקולד וממיסים יחד.
להרכבת העוגה - משכבת הבסיס קורצים או חותכים 2 שכבות לגודל התבנית שאתם רוצים להכין.
מסביב לתבנית שמים שקף ומניחים את שכבת הבסיס הראשונה, מעל למרוח חצי מכמות שכבת הקוקוס, ואז מעל מורחים חצי מכמות קרם הקוקוס ומעל מניחים את שכבת הבסיס השנייה וחוזרים על אותה פעולה.
שופכים מעל את גנאש השוקולד.
להכנת כדורי הקוקוס - ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים חצי כף שמן. ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים כף שמן.
אם יש לכם תבנית סיליקון כדורים אז אפשר לשפוך לכל כדור מעט מהשוקולד ומורחים את פנים הכדור, ואז שמים בהקפאה 15 דק.
מוציאים ומניחים בתוך הכדור משכבת הקוקוס, ואז מכסים מעל עם השוקולד המומס ומכניסים להקפאה עוד חצי שעה ואז מניחים מעל העוגה.
אם אין לכם תבנית סיליקון אז כדרר כדורים משכבת הקוקוס, ומניחים בתבנית ומכניסים להקפאה שעתייים ואז טובלים בשוקולד המומס. מחזירים שוב להקפאה כחצי שעה ואז להניח מעל העוגה.