Go Back
פיתות במחבת

פיתות במחבת בטעם מדהים

מרקם חלומי בכלום מאמץ
ציון 4.84 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 ק"ג קמח
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים (פושרים)
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה

  • נלוש במיקסר את כל החומרים יחד למשך 5 דקות בערך.
  • לאחר לישה טובה, שמים את הבצק להתפחה של כ-40 דקות. לאחר מכן להוריד אוויר.
  • מחלקים את הבצק ל-20 כדורים, ומפזרים על המשטח העבודה קמח.
  • מרדדים כל כדור לפיתה בעובי 1/2 ס"מ. משאירים לתפיחה כ-10 דקות.
  • מחממים מחבת יצוקה (אין צורך בשמן) ומטגנים את הפיתה על להבה נמוכה כ-2 דקות מכל צד.
  • אפשר לאפות בתנור שחומם ל-230 מעלות למשך 5-7 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.