נלוש את החומרים לבצק אחיד, ואז מחלקים את הבצק ל-5 חלקים
מרדדים כל חלק לעיגול - מומלץ לרדד על נייר אפייה מקומח.
מורחים שכבה דקה של שוקולד בלגי משובח, ומקפלים את השוליים בצד ימין ובצד שמאל ומגלגלים לרולדה. אם השוקולד קשה קצת תחממו אותו במיקרוגל כמה שניות שיהיה קל למרוח שכבה דקה.
מניחים על נייר אפיה אחת ליד השניה. חורצים עם סכין על הרולדה בגודל הרצוי.
מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 20 דקות בערך.
כשהרולדות מתקררות מעט יש לחתוך לפי החריצים שעשיתם ולפזר אבקת סוכר.
יש לשמור בכלי אטום מחוץ למקרר.