נחמם תנור ל-180 מעלות על תכנית תנור רגילה.
במחבת גדולה נמיס את החמאה עם השמן זית, ואז נוסיף את הבצל, ונזלף מעט דבש ונטגן עד הזהבה.
נוסיף פטריות חתוכות ותרד חתוך וסחוט. נתבל במלח ופלפל ונטגן עד אידוי הנוזלים. מצננים.
בינתיים בקערה מערבבים את הגבינות עם השמנת מתוקה, קמח פירורי לחם וביצים.
נוסיף את התרד והפטריות, ונערבב ונתקן תיבול.
נעביר לתבנית ומשטחים.
נכניס לאפייה עד להזהבה יפה מלמעלה, בערך 45 דקות. לאחר מכן נניח להתייצבות לחצי שעה