Go Back
סלט ביצים

סלט ביצים שווה בטעם מושלם

מרקם מדהים עם תוספת מפנקת
ציון 4.35 על ידי 23 דירוגים
באדיבות: רחלי אלון

המצרכים

  • 8 ביצים (L קשות)
  • 4-5 כפות מיונז (רגיל)
  • ½ כפית חרדל
  • 10 גבעולי בצל ירוק
  • 1 בצל לבן
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצל ירוק לעיגולים קטנים, ומשאירים קצת לקישוט מלמעלה והיתר בסלט עצמו.
  • אחרי הבישול, מפרידים לשתי קערות את החלמונים (צהובים) והחלבונים (לבנים)
  • חותכים את הבצל הלבן לקוביות קטנות ומטגנים עד לשיזוף טוב טוב.
  • מוסיפים לצהובים את המיונז, חרדל, מלח ופלפל ומועכים היטב עם מזלג עד לקבלת מחית חלקה (יכולים להישאר קצת גושים קטנים וזה בסדר).
  • במכשיר חותך ביצים, חותכים את החלבונים לריבועים קטנים (הדגמה בסרטון) .
  • נערבב את הכל יחד, המחית של החלמונים, החלבונים, הבצל המטוגן והבצל הירוק.
  • להגיש עם חלה ששמים בטוסטר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.