חותכים את הבצל ירוק לעיגולים קטנים, ומשאירים קצת לקישוט מלמעלה והיתר בסלט עצמו.
אחרי הבישול, מפרידים לשתי קערות את החלמונים (צהובים) והחלבונים (לבנים)
חותכים את הבצל הלבן לקוביות קטנות ומטגנים עד לשיזוף טוב טוב.
מוסיפים לצהובים את המיונז, חרדל, מלח ופלפל ומועכים היטב עם מזלג עד לקבלת מחית חלקה (יכולים להישאר קצת גושים קטנים וזה בסדר).
במכשיר חותך ביצים, חותכים את החלבונים לריבועים קטנים (הדגמה בסרטון) .
נערבב את הכל יחד, המחית של החלמונים, החלבונים, הבצל המטוגן והבצל הירוק.
להגיש עם חלה ששמים בטוסטר.