Go Back
לחמניות בשר טחון ללא גלוטן

לחמניות ללא גלוטן עם בשר טחון

מתכון ללחמניות ללא גלוטן, שמכינים בקלות. לחמניות במילוי בשר שמשדרגות כל ארוחה!
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: שמחה אלגלי

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח (ללא גלוטן )
  • ½ כפית מלח (בסוף)
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן
  • מחמאה (25 גרם)
  • 2 כוסות מים (בהדרגה)

למלית בשר:

  • בשר טחון (300 גרם )
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • שקדים (לפי הטעם)
  • חמניות (לפי הטעם)
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • מעבדים את כל המרכיבים יחד (את המלח בסוף) עד לקבלת בצק אחיד.
  • שמים את הבצק להתפחה של חצי שעה, ואז מחלקים לכדורים.
  • פותחים כל כדור, וממלאים במלית הבשר טחון.

להכנת מלית הבשר:

  • קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה, ואז מוסיפים את הבשר.
  • מוסיפים את כל שאר המרכיבים למלית, ומתבלים היטב לפי הטעם. מטגנים עד שהבשר מוכן.
  • אופים על חום 190 עד להזהבה (כחצי שעה בערך).

הערות וטיפים

הקמח במתכון הוא "תערובת להכנה מאפה שמרים ללא גלוטן" של אסם. ניתן להכין גם עם קמח תמי, תגמיש ועוד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.