מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקצף יציב.
בקערה נפרדת מערבבים במטרפה היטב את הגבינה עם החלמונים, הקורנפלור, הפודינג, והוניל עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
מקפלים ב-3 פעמים את הקצף הלבן פנימה
משמנים היטב את התבנית עם החמאה ושופכים לתבנית.
מכניסים לאפייה בטורבו בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך שעה וחצי. שמים סיר עם מים בתחתית התנור. לאחר אפייה משאירים בתנור לעוד שעה כשהוא סגור.
אפשר להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ולהפוך את העוגה ולמרוח מעל. אפשר גם להוסיף דובדבנים מעל.