Go Back
עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה במרקם מדהים

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: עמליה שמואלוב

ציוד

תבנית 24

המצרכים

  • 6 ביצים גדולות
  • 1 כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקצף יציב.
  • בקערה נפרדת מערבבים במטרפה היטב את הגבינה עם החלמונים, הקורנפלור, הפודינג, והוניל עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  • מקפלים ב-3 פעמים את הקצף הלבן פנימה
  • משמנים היטב את התבנית עם החמאה ושופכים לתבנית.
  • מכניסים לאפייה בטורבו בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך שעה וחצי. שמים סיר עם מים בתחתית התנור. לאחר אפייה משאירים בתנור לעוד שעה כשהוא סגור.
  • אפשר להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ולהפוך את העוגה ולמרוח מעל. אפשר גם להוסיף דובדבנים מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.