בקערה גדולה נשים את הבשר הטחון, השומן כבש הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה , התפוח אדמה המגורד, הבצל הקצוץ, התבלינים והשמן ונערבב היטב את תערובת הבשר לפחות 5 דקות עד לחיבור הטעמים.
למי שיש מעבד מזון - אפשר לשים במעבד מזון את הבצל, הפטרוזיליה, התפוח אדמה, השומן כבש , השמן והתבלינים לקצוץ היטב במעבד ולערבב עם הבשר טחון היטב עד לחיבור הטעמים.
יוצרים את הקבבים ונכניס למקפיא למשך שעה
לאחר מכן נוציא מהמקפיא ונניח על גריל פחמים ונצלה כ-5 דקות או עד שהבשר מושחם היטב.
את הקבבים האלה אפשר להכין גם בתנור או על מחבת טעימות בכל מצב.