Go Back
קציצות קבב

קציצות קבב בעסיסיות מטריפה

טעם מושלם בכלום זמן
ציון 4.19 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: סמדר חי

המצרכים

  • 1 קילו בשר בקר טחון
  • מעט שומן כבש קצוץ גס (לא חייב רק מי שאוהב)
  • 1 בצל (גדול קצוץ)
  • 1 חבילה פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 תפוח אדמה (קטן מקולף מגורד בחורים הכי קטנים)
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף גדושה כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית ראס אל חנות

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נשים את הבשר הטחון, השומן כבש הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה , התפוח אדמה המגורד, הבצל הקצוץ, התבלינים והשמן ונערבב היטב את תערובת הבשר לפחות 5 דקות עד לחיבור הטעמים.
  • למי שיש מעבד מזון - אפשר לשים במעבד מזון את הבצל, הפטרוזיליה, התפוח אדמה, השומן כבש , השמן והתבלינים לקצוץ היטב במעבד ולערבב עם הבשר טחון היטב עד לחיבור הטעמים.
  • יוצרים את הקבבים ונכניס למקפיא למשך שעה
  • לאחר מכן נוציא מהמקפיא ונניח על גריל פחמים ונצלה כ-5 דקות או עד שהבשר מושחם היטב.
  • את הקבבים האלה אפשר להכין גם בתנור או על מחבת טעימות בכל מצב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.