מקציפים את הביצים שלמות ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, ואז מקציפים לקצף יציב ותפוח כ-7 דקות.
מוסיפים את האגוזים, ומערבבים עד לבלילה אחידה.
את הבלילה ליצוק לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 45 דקות בערך.
את הקצפת מורחים לאחר שהעוגה התקררה.
להכנת הקצפת - בקערה נקיה מקציפים את ה-2 שמנת מתוקה היטב כ-6 דקות עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים כף אבקת סוכר, כפית תמצית וניל, וכפית נס קפה. בעזרת כף או מרית מערבבים בתנועות קיפול עד שהקפה נטמע בקצפת. חשוב לערבב בעדינות שהנפח של הקצפת לא ירד.
מי שאוהב יכול גם לפזר מעל אגוזים טחונים גס או לגרד שוקולד מעל.