מחממים תנור ל-170 מעלות בתכנית תנור רגילה.
עם מטרפה ידנית בקערה מערבבים את ה-2 ביצים, כוס סוכר, שקית סוכר וניל, חצי כוס שמן, וטורפים היטב.
לאחר מכן מוסיפים כוס קמח, ½ כוס קקאו, שקית אבקת אפייה, מעט סודה לשתייה, ¾ כוס מים רגילים, וכפית תמצית רום, ומערבבים היטב.
לבסוף מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומערבבים, ואז מעבירים לתבנית.
אופים עד שקיסם יוצא יבש, בערך חצי שעה. לאחר מכן מצננים.
מכינים את הקרם - במיקסר עם המקצף מקציפים 2 שמנת מתוקה עם שקית אינסטנט ורבע כוס חלב, ואז מורחים מעל לבסיס העוגה.
מכינים גנאש - על הגז מרתיחים 1 שמנת מתוקה עם 150 גרם שוקולד מריר, ומערבבים עד שמסמיך ונוצר קרם חום בהיר.
שופכים בעדינות מעל לקרם הוניל. מכניסים לקירור לכמה שעות.