Go Back
סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים במילוי שקדים

קראנצ'יות מטריפה בטעם מושלם
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

לבצק:

  • 1 כוס בירה לבנה
  • 1 כוס שמן
  • 50 גרם נטורינה (רכה)
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 6 ½ כוסות קמח (כמה שנכנס)

למילוי שקדים:

  • 3 כוסות שקדים (טחונים)
  • 1 כוס סוכר
  • 1-2 ביצים
  • גרידת לימון
  • לסירופ דבש:
  • 500 גרם סוכר
  • ½ כוס מים
  • ½ לימון סחוט
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 טיפות מי ורדים (משובח)

אופן ההכנה

  • בקערה ללוש את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. שמים להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד לתערובת אחידה.
  • מחלקים את הבצק ומרדדים, ואז חותכים למשולשים כמו לצורה של קרואסון, ואז ממלאים ומגלגלים לסיגרים.
  • מטגנים את הסיגרים בשמן חצי עמוק בלהבה בינונית מ-2 צדדים עד להזהבה יפה.
  • לסירופ דבש - מרתיחים בסיר את כל החומרים עד שמתקבל צבע שנהב, ובסוף מוסיפים את המי ורדים. טובלים את הסיגרים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.