Go Back
קרמבו אוראו

קרמבו אוראו מושחת ביותר

חווית טעמים עשירה ומענגת
עדיין אין דירוגים
באדיבות: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
Advertisements

המצרכים

לבסיס עוגייה:

  • 25 עוגיות אוראו (עדיף מהגרסה הדקה)

לקרם אוראו:

  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 8 עוגיות אוראו טחונות (שלמות עם הקרם)
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל

לציפוי שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 1 כף שמן

לקישוט:

  • מזרה שוקולד
Advertisements

אופן ההכנה

  • לקרם אוראו - נמיס את השוקולד הלבן יחד עם ⅓ כוס שמנת (לשים לב, לא כל כמות השמנת) ונכניס למשך חצי שעה להקפאה.
  • נטחן את עוגיות האוראו ונניח בצד.
  • נקציף את השמנת במשך דקה על מהירות איטית עד שהיא מסמיכה מעט. נוסיף את אינסטנט הפודינג והשוקולד הלבן ונקציף עד למרקם של קרם רך.
  • נוסיף את פירורי עוגיות האוראו ונערבב בתנועות עטיפה.
  • נשים את הקרם בשקית זילוף עם צנטר עגול ונזלף על גבי בסיס עוגיות האוראו. נכניס להקפאה של 3 שעות.
  • להכנת הציפוי - נמיס במיקרו את 2 סוגי השוקולד ונוסיף את השמן.
  • נעביר את התערובת לכוס גבוהה ונטבול את הקרמבו.
  • נניח בזהירות על נייר אפייה או מגש. נשמור בהקפאה עד להגשה
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.