לקרם אוראו - נמיס את השוקולד הלבן יחד עם ⅓ כוס שמנת (לשים לב, לא כל כמות השמנת) ונכניס למשך חצי שעה להקפאה.
נטחן את עוגיות האוראו ונניח בצד.
נקציף את השמנת במשך דקה על מהירות איטית עד שהיא מסמיכה מעט. נוסיף את אינסטנט הפודינג והשוקולד הלבן ונקציף עד למרקם של קרם רך.
נוסיף את פירורי עוגיות האוראו ונערבב בתנועות עטיפה.
נשים את הקרם בשקית זילוף עם צנטר עגול ונזלף על גבי בסיס עוגיות האוראו. נכניס להקפאה של 3 שעות.
להכנת הציפוי - נמיס במיקרו את 2 סוגי השוקולד ונוסיף את השמן.
נעביר את התערובת לכוס גבוהה ונטבול את הקרמבו.
נניח בזהירות על נייר אפייה או מגש. נשמור בהקפאה עד להגשה