מחממים תנור בתכנית רגילה על 180 מעלות.
קודם מכינים את כוס הקפה - מערבבים כוס מים חמים עם 2 כפות מלאות קפה נמס מגורען
בקערה גדולה שמים את הביצים שלמות, מעט מלח, סוכר וטורפים טוב עם מטרפה ידנית.
מוסיפים שמן בזלוף תוך כדי טריפה, ואז מוסיפים את הקפה וטורפים.
מוסיפים שוקולית מנופה וטורפים ואז מוסיפים 2 כוסות קמח מנופה ונטרוף. לאחר מכן מוסיפים כוס קמח אחרונה מנופה יחד עם האבקת אפייה וטורפים.
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת בחמאה ומפודרת עם שוקולית, ואופים עד ששיפוד יוצא יבש במרכז העוגה.
לאחר שהכנסנו את העוגה לתנור ישר מכינים את הקרם - שמים את כל החומרים בסיר קטן וטורפים.
מחממים על הגז תוך כדי טריפה. עם מטרפה ידנית עד שמבעבע. סוגרים גז ומצננים.
כשהעוגה מוכנה, מצננים ממש מעט, מחלצים רינג ומוזגים את הקרם שהתקרר על העוגה החמה.