Go Back
עוגת קוקוס שוקולד וקפה

עוגת קוקוס שוקולד וקפה ללא מיקסר

שילוב טעמים נדיר ומיוחד
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 ביצים L
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח תופח
  • כוס קוקוס
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות מים
  • 1 כפית אבקת נס קפה (גדושה)

לצבע

  • 1 כף אבקת נס קפה

לקישוט

  • אבקת סוכר (לפי העין)

אופן ההכנה

  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
  • בקערה למיקרו שמים את ה-50 גרם שוקולד, 3 כפות מים, כפית גדושה נס קפה ונחמם כ-30 שניות. נערבב לקבלת קרם חלק.
  • בקערה עם מטרפה ידנית נטרוף את הביצים וסוכר, ואז נוסיף את השמן ומיץ תפוזים ונערבב. ץץץלבסוף את הקוקוס וקמח תופח מנופה ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נחלק‚’ את התערובת ל-2 קערות.
  • בקערה אחת נוסיף את השוקולד שהמסנו במיקרו ונערבב. לקערה השניה נוסיף כף נס קפה ונערבב.
  • נשמן את התבנית ונשפוך קודם את בלילת השוקולד ומעל את בלילת הקפה (לא לשיש)
  • נכניס לאפייה עד שקיסם יוצא יבש בערך 35-40 דקות. נצנן ונפדר באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.