מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
בקערה למיקרו שמים את ה-50 גרם שוקולד, 3 כפות מים, כפית גדושה נס קפה ונחמם כ-30 שניות. נערבב לקבלת קרם חלק.
בקערה עם מטרפה ידנית נטרוף את הביצים וסוכר, ואז נוסיף את השמן ומיץ תפוזים ונערבב. ץץץלבסוף את הקוקוס וקמח תופח מנופה ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
נחלק‚’ את התערובת ל-2 קערות.
בקערה אחת נוסיף את השוקולד שהמסנו במיקרו ונערבב. לקערה השניה נוסיף כף נס קפה ונערבב.
נשמן את התבנית ונשפוך קודם את בלילת השוקולד ומעל את בלילת הקפה (לא לשיש)
נכניס לאפייה עד שקיסם יוצא יבש בערך 35-40 דקות. נצנן ונפדר באבקת סוכר.