Go Back
ריבת חצילים

ריבת חצילים נדירה בטעם אגדי

חווית טעמים מענגת במיוחד
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: דבי וזאנה

המצרכים

  • 1 קילו חצילונים
  • 800 גרם סוכר
  • 1 כוס מים
  • 1 לימון סחוט
  • 2 מקלות קינמון
  • 1 כפית זנגביל טחון
  • 8 מסמרי ציפורן

אופן ההכנה

  • נחורר בעזרת מזלג את החצילונים וננק את העלים - נשאיר גבעול.
  • נרתיח את החצילונים במים כעשר דקות. (נשאיר במים עד להכנת הסירופ)
  • נשים בסיר את הסוכר ויתר המרכיבים ונבשל למשך 5 דקות , נסנן את החצילונים ונוסיף לסירופ.
  • נבשל שעתיים על אש בינונית נמוכה , נהפוך מידי פעם.
  • נאחסן בצנצנת זכוכית הרמטית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.