מערבבים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק, במידה והבצק דביק ואז מוסיפים בעדינות עוד קמח. ברגע שהבצק נפרד מדפנות הקערה הוא מוכן.
נותנים לבצק מנוחה של חצי שעה במקרר.
בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך. לאחר מכן מועכים אותם ומקררים מעט.
מוסיפים את הגבינה הבולגרית ואת הגבינה הלבנה . מערבבים יחד. ניתן להוסיף מעט מלח.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח, וקורצים עיגולים.
ממלאים במלית וסוגרים לחצי סהר, ועם מזלג מהדקים את השוליים.
מניחים בתבנית אפייה, ומברישים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים בחום של 200 מעלות עד להזהבה.