ראשית בקערת המיקסר לשים את כל מרכיבי הבצק לפחות למשך 10 דקות - קמח, אבקת אפיה, סוכר, דבש, מלח ומים פושרים (מתחילים עם שתי כוסות ומוסיפים במידת הצורך עוד חצי כוס).
אפשר להוסיף עוד כף אחת סוכר מי שאוהב יותר מתוק. יש להקפיד לא לוותר על הדבש, הוא זה שנותן צבע מעלף לג׳חנון.
אחרי שלשים את הבצק, נותנים לו מנוחה של כ-40 דקות. לאחר מכן קורצים לכדורים, בערך 15 (תלוי בגודל).
מעסים כל כדור בצק בשמן קנולה בנדיבות , ומסדרים את כל הכדורים במגש ואז מכסים בניילון נצמד לפחות לחמש שעות.
לאחר חמש שעות לוקחים כדור, ומשמנים משטח עבודה ומרדדים אותו עד לשקיפות עם מערוך. אין צורך בעבודת ידיים.
מניחים בנדיבות מרגרינה על כל עלה מרודד ומתחילים לגלגל אותו לכמה שיותר גלגולים. את המרגרינה ניתן להמיס או להשתמש בה כמוני כשהיא רכה מאוד.
מסדרים את הג׳חנונים בסיר ג’חנון בצורת שתי וערב. מרפדים את הסיר קודם בנייר אפייה ומשמנים אותו במרגרינה.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-110 מעלות למשך לפחות 10 שעות.