בקערת המיקסר מערבבים את כל מרכיבי הבצק. מניחים על תבנית חצי ממנו. את החצי השני מניחים בתבנית אחרת , הוא ישמש לפירורים מעל העוגה.
אופים את שתי התבניות בתנור שחומם ל-170 מעלות עד להזהבה קלה.
מניחים לבצק להתקרר.
להכנת המלית - בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הסטיביה.
בינתיים במיקרו ממיסים בפולסים את השוקולד הלבן עם ארבע כפות חלב. מקררים מעט.
לאחר הקצפת השמנת מוסיפים את הגבינות וממשיכים לערבב באיטיות.
כעת מוסיפים את השוקולד הלבן לאחר שהתקרר למלית ומערבבים עד לאיחוד.
להרכבת העוגה - על התחתית שאפינו בה את הבסיס שופכים את מלית הגבינות.
את החצי השני של הבסיס מפוררים ומפזרים על הגבינות.
מכניסים להקפאה לפחות לארבע שעות להתייצבות. העוגה נשמרת במקר