להכנת העוגה - בקערה שמים את הביצים, סוכר, תמצית וניל, חומץ, שמן וחלב, וטורפים יחד היטב.
מוסיפים את הקמח, אבקת קקאו, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, ומערבבים הכל היטב.
לצקת את התערובת לתבנית עגולה. מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
לציפוי שוקולד - בסיר שמים את הסוכר, אבקת קקאו, מלח, קורנפלור, חלב ווניל. מערבבים היטב ומניחים על האש.
מערבבים את הכל עד הסמכה ואז מוסיפים את החמאה. נותנים לחמאה להימס תוך כדי ערבוב.
משאיר להתקרר.
חותכים את העוגה לשני חלקים. חצי מניחים על צלחת ומורחים חצי מהציפוי, ואז מניחים את החצי השני מעל ומורחים את יתרת הציפוי על כל העוגה.