Go Back
+ servings
מתכון מאפינס, מאפינס ברוקולי

מאפינס ברוקולי בריאות וטעימות בטירוף

קבלו מתכון למאפינס ברוקולי בריאות וטעימות בטירוף, המקבלות מרקם פריך וחלומי.
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
כמות 4 יחידות
באדיבות: נורית כחלון סיני

ציוד

תבנית מאפינס

המצרכים

  • 2 ביצים
  • 1 כף קמח תירס
  • ½ שקית אבקת אפיה (5 גרם)
  • סויה אלפרו (100 גרם )
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • ברוקולי קפוא (קצוץ )

אופן ההכנה

  • נפריד את רגלי הברוקולי מהכותרת.
  • נכניס לקערה את כל הרכיבים ונערבב הכל היטב כולל רגלי הברוקולי.
  • את הכותרת של הברוקולי נשים אחרי ששופכים לתבניות.
  • נשפוך לתבנית מאפינס.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 220 מעלות למשך 30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.