Go Back
עוגיות דקות

עוגיות דקות ללא קמח ב-5 דקות

טעם מענג בקראנצ'יות מטריפה
ציון 4.50 על ידי 36 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
Advertisements

המצרכים

  • 3 חלבונים
  • ½ כוס סוכר (אפשר גם 1/4 סוכר דמררה לקבלת צבע יפה)
  • 1 ½ כוסות שומשום
  • 1 כוס גרעיני חמניה (או דלעת - אפשר בלי)
  • 1 כוס שקדים (דקים ללא קליפה)
  • 1 שקית סוכר וניל
Advertisements

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד. אין צורך להקציף את החלבונים. אם לא מוסיפים גרעיני חמניה או דלעת אז יוצא יותר קליל ואז להוסיף עוד חצי כוס שומשום במקום.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מניחים בתבנית נייר אפיה, ועם כפית קטנה מניחים מעט מהעיסה ומשטחים ואופים למשך 10 דקות עד מתקבל צבע חום. לאחר מכן מוציאים ומקררים ושוב מכניסים לתנור לכמה דקות.
  • לתת לעוגיות להתקרר היטב ואז לאכול.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.