נכין בצק פוליש מקדים - נערבב יחד כוס קמח כוסמין, כוס מים ורבע כפית שמרים, נערבב ונשאיר מכוסה למשך 5 שעות, מידי פעם לערבב.
מכניסים למקרר לילה שלם, ובבוקר לוקחים את הבצק ולשפוך לקערת המיקסר
מוסיפים חצי כפית שמרים, 4 ½ כוסות קמח כוסמין (אפשר לערבב קמחים) וכוס וחצי מים. אפשר גם להוסיף 3 כפות פרג ו-3 כפות שיבולת שועל (לא חובה רק אם אוהבים). אפשר גם זיתים או עגבניות מיובשות או גרעיני חמניה.
נלוש את הבצק במיקסר למשך 10 דקות עד שהבצק מתגבש, הוא טיפה דביק.
משאירים בקערה מעט משומנת ומתפיחים 3 שעות. מרפדים בנייר אפיה תבנית אפיה מברזל שמתאימה ללחם, ומפזרים מעט קמח.
לשים את הבצק ומתפיחים עוד 40 דקות עד שהבצק מגיע לגובה התבנית.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-40 דקות.