Go Back
שניצל קריספי

שניצל קריספי נדיר ומושלם

טעם מדהים עם מרקם משגע
ציון 4.42 על ידי 24 דירוגים
באדיבות: Shirsfood.co.il

המצרכים

  • 500 גרם שניצלים (דקים)
  • 1 חבילת פירורי לחם
  • 1 ½ כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית מלח
  • 3 ביצים
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 1 כף מיונז
  • 3 שיני שום כתושות
  • ½ כוס קמח
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את פירורי הלחם , פפריקה מתוקה, מלח, קצת פלפל שחור וכורכום
  • בקערה נוספת מערבבים את הביצים עם החרדל המיונז והשום.
  • טובלים את החזה עוף בקמח, ביצה ופירורי לחם, וכאן סוד הקסם קורה - טובלים פעם שנייה בביצה ושוב בפירורי לחם וזה הסוד לקריספיות מושלמת.
  • בשלב הזה מומלץ מאוד להכניס את השניצלים המוכנים לפני טיגון למקרר ולהכין את התוספת - פסטהאורז מה שאוהבים אבל לא חובה.
  • מחממים את השמן במחבת - חובה שהוא ממש ירתח. מטגנים את השניצלים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.