Go Back
מגולגלות חומות

מגולגלות חומות במילוי שוקולד קינדר

חווית טעמים עשירה ומהממת
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: נורית כחלון סיני

המצרכים

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 3 כפות קקאו
  • 1 חלמון ביצה
  • 150 גרם נטורינה (או חמאה או מחמאה או שמן)
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ שקית אבקת אפיה

למילוי:

  • קרם קינדר בואנו לבן (אפשר גם קרם חלבה וקוקוס)
  • אגוזי לוז (מסוכרים)

אופן ההכנה

  • מעבדים לבצק אחיד את כל המצרכים ומכניסים למקרר לשעה לפחות. כמה שיותר זמן הבצק יהיה טוב יותר.
  • מחלקים את הבצק ל-2 חלקים וממלאים בקרם קינדר בואנו לבן ואגוזי לוז מסוכרים. אפשר גם למלא בקרם חלבה וקוקוס כתחליף.
  • מגלגלים לרולדות, וחותכים עם סכין אבל לא עד הסוף.
  • מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך כ-30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.