Go Back
בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי בטעם מקורי

קראנצ'יות משגעת עם רכות מפתיעה
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: נורית כחלון סיני

המצרכים

  • 700 גרם קמח
  • 1 ½ כפות שמרים
  • 3 כוסות מים (בערך, להתחיל מ 2 כוסות ולהוסיף לאט)
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

  • ללוש את כל המרכיבים למשך 10 דקות במיקסר, לא פחות.
  • לאחר מכן מתפיחים למשך 40 דקות בערך עד להכפלת הנפח
  • קורצים כ-13 כדורים, וכל כדור מגלגלים לרולדה
  • לוקחים 2 כוסות שומשום עם 2 כפות מים וכפית סוכר וכפית מלח ומערבבים היטב.
  • טובלים כל בייגלה יפה יפה בשומשום ומניחים בתבנית
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-220 מעלות למשך 15 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.