להכנת התחתית - מכניסים למיקסר את מעבדים ביד את כל החומרים לבצק פירורי.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 15 דקות. לאחר מכן מקררים היטב ושטחים בתבנית קוטר 22 מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקרר.
להכנת שכבת גבינות - מחממים במיקרו את השוקולד לבן עם 50 גרם שמנת חמוצה למשך דקה, ואז מערבבים היטב שלא יהיו גושים.
משקשקים 2 ביצים ומוסיפים להם את חצי מכמות הגבינה, השוקולד חלב ואבקת סוכר.
בקערה נוספת משקשקים 2 ביצים ומוסיפים את יתרת הגבינה, יתרת השמנת ועוד 50 גרם אבקת סוכר ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד לבן ושמנת לקערה.
התערובות צריכות להיות נוזליות.
מוציאים את התבנית מהמקרר, שופכים חלק מהתערובת הלבנה בצורת ספירלה, מתחילים מהקצה החיצוני ואז לשפוך מהתערובת החומה, ככה בהדרגה עד לסיום כל התערובת.
אופים בתנור שחומם ל-160 מעלות למשך 70 דקות בערך. מצננים היטב. העוגה היא הכי טעימה בטמפרטורת החדר.