מעבדים את כל המרכיבים לבצק אחיד, ואז מכניסים למקרר למשך שעה.
במחבת גדול נמיס את החמאה, ואז נוסיף את הסוכר ונבשל בחום בינוני - נמוך עד שהתערובת מתחילה לבעבע (כ- 3 דקות).
נוריד מהאש ונסדר את האגסים על צידם מסביב במעגל. נבשלים בחום בינוני - גבוה, לא מכוסה, עד שצבע הסוכר דומה לצבע של ענבר כ- 45 דקות.
נחמם תנור לחום של 200 מעלות. נשטח את הבצק לעיגול בקוטר 22 ואת יתרת הבצק נרפד את הדפנות בגובה 3-4 סמ.
נכניס לאפייה למשך 7 דקות, ואז נניח על הבצק את האגסים על כל הרוטב קרמל ונפזר מקלות שקדים ונאפה עד שהבצק מזהיב כ- 30 דקות. נוציא מהתנור ונקרר.
נפזר רק על הדפנות אבקת סוכר (שמים צלחת הפוכה על האגסים ומפדרים באבקת סוכר).