Go Back
שווארמה ביתית

שווארמה ביתית בקלי קלות

עסיסיות מטריפה עם טעם מושלם
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

המצרכים

  • 1 קילו שווארמה (נקבה)
  • 50 גרם שומן כבש (מומלץ)
  • ½ כף תבלין בהרט
  • ½ כף חוואיג' למרק
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כף מלח
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה

  • נשטוף וננקה את השווארמה (משאירים אותם שלמים). נתבל עם כף שמן ונמרח אותם מכל הצדדים.
  • נחמם מחבת טפלון או פלנצ'ה. נוסיף את השומן הכבש או השמן ונצלה את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
  • נוציא לקרש חיתוך ונפרוס לפרוסות דקות דקות.
  • נחזיר למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש.
  • מומלץ לאכול עם באגט לאפה או פיתה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.