להכנת המרק - חותכים את הבצל ואת הירקות לקוביות קטנות. מתחילים בטיגון הבצל ואז מוסיפים את הירקות ואת השום.
מכסים את הירקות במים רותחים (להוסיף לפי הצורך), ומבשלים עד שהירקות מוכנים ורכים.
בעזרת מוט בלנדר ידני מועכים את הכל. לאחר מכן מוסיפים את התבלינים: מלח ,אבקת מרק עוף, פלפל שחור ,כמון .
לקערת לחמניה - חותכים את הראש של הלחמניה ומרוקנים אותה עד שנוצרה קערה עמוקה.
מהבפנים יוצרים קוביות של קרוטונים. מורחים את הכל בשמן זית ושום כתוש/חמאה מומסת ושום ומכניסים לתנור (מצב גריל)