Go Back
מרק בצל

מרק בצל עשיר בטעם נדיר

טעם מענג בסמיכות מושלמת
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: אורית לוי

המצרכים

  • 6 בצלים (גדול)
  • 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
  • 2 כפות קמח רגיל
  • ¼ כוס יין (לבן / אדום)
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 5 פרוסות לחם עם גבינה צהובה (אופציה להגשה)

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצלים לטבעות ומטגנים בחמאה עד הזהבה.
  • מוסיפים לבצל בסיר את הקמח ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את היין ואבקת מרק, ומערבבים היטב.
  • מוסיפים מים רותחים עד שני שליש מהסיר, ומבשלים על אש קטנה למשך 40 דקות עד שמסמיך.
  • לפני הגשה כשהמרק חם / רותח, מכניסים פנימה את הטוסטים עם הגבינה הצהובה.
  • אפשר להגיש בתוך לחם עגול שרוקנו את תכולתו
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.